سلامتی، مسئله مشترکی است که دغدغه همه ما انسان هاست و حفظ و ارتقای سلامتی، یکی از مهم ترین ارزش هایمان است که روزانه به آن اهمیت می دهیم و برای آن تلاش می کنیم. امروزه با گسترش علم و صنعت، مکمل های غذایی و دارویی بسیاری تولید شده اند که هر کدام خواص ویژه خود را ارائه می دهند و به حفظ و ارتقای سلامتی افراد کمک ویژه ای می کنند. در حال حاضر در کشور های توسعه یافته جهان مکمل های غذایی و دارویی، بخشی از سبد غذایی افراد با سنین مختلف (علی الخصوص میان سال ها و سالمندان) را تشکیل می دهند. اما اینجا قرار است با یک مکمل طبیعی و شگفت انگیز با نام قارچ گانودرما آشنا شویم که خواص متنوع و منحصربفردی دارد و در عین حال به دلیل طبیعی بودن آن، برای اکثر افراد جامعه قابل استفاده است. در ادامه به ترتیب به این سوالات پاسخ خواهیم داد: گانودرما چیست و چه خواصی دارد؟ ترکیبات ویژه قارچ گانودرما چیست؟ عوارض و مضرات قارچ گانودرما چیست؟ روش های تهیه و مصرف قارچ گانودرما چیست؟ قهوه گانودرما چیست؟
گانودرما نام یک قارچ با ویژگیها و خواص فراوان است که تقریبا چهار هزار سال پیش برای اولین بار در کشور چین کشف شد و به دلیل خواص دارویی و درمانی فراوانی که داشت به سرعت در کانون توجه قرار گرفت و امروزه به عنوان یکی از اصلی ترین مکملهای غذایی در رژیم غذایی بسیاری از افراد در سرتاسر دنیا قرار گرفته است.
گانودرما در شرق آسیا با نام های دیگری از جمله ریشی و لینگ ژی هم شناخته میشود. جالب است بدانید که کمیاب بودن این قارچ در گذشته، امکان استفاده آن را برای همگان میسر نمیکرد و به همین دلیل در چین باستان فقط افراد مهم کشور مثل پادشاهان و شاهزادگان اجازه مصرف آن را داشتند.
با گذشت زمان این قارچ شگفت انگیز در خیلی از کشورهای دنیا از جمله کشور خودمون ایران هم کشف شد اما نکته ی حائز اهمیت این است که گانودرما دارای چندین و چند گونه است که البته همه ی گونه های آن سودمند و ارزشمند نیستند و حتی خیلی از این گونه ها سمی و غیرقابل استفاده نیز میباشند.
اما ارزشمندترین و با کیفیت ترین گونه ی این قارچ، گونه ی گانودرما لوسیدوم میباشد که گران قیمت ترین گونه ی آن هم به حساب می آید. در واقع میتوان به صراحت گفت که تنها گونه ی گانودرما که ارزش مصرفی دارد و مناسب جهت مصارف متعدد میباشد همین گونه ی لوسیدوم آن میباشد.
درباره این سایت